Első Fehérvári Egészségtúra

2010. július 6. 12:09 © handball.hu

A junior válogatott Drávai Gyöngyi a Békéscsabai Előre NKSE csapatában folytatja pályafutását a 2010/2011-es szezonban. Az átlövő a bajnok Győri Audi ETO KC játékosa, az elmúlt idényt az Újbuda TC-nél töltötte, Békéscsabára egy évre érkezik kölcsönjátékosként.

Az Előre NKSE együttesének a Győrrel kötött megállapodás értelmében elővásárlási joga lesz a sportoló játékjogára, amennyiben a felek kölcsönösen elégedettek lesznek a közös munka első évével.

Drávai Gyöngyi 1990. január 2-án született, pályafutása során eddig szerepelt a Solymár, a Pilisszentiván, a Győri Audi ETO KC, a szlovák Mihalovce és az Újbuda TC csapataiban. Legnagyobb klubsikerei közé tartozik a magyar bajnoki cím, a szlovák bajnoki 2. helyezés, emellett Magyar és Szlovák Kupa győztesnek is mondhatja magát a fiatal sportoló. Drávai Gyöngyi a junior válogatott tagjaként világbajnoki 5. és 8. helyezést is szerzett.

A békéscsabaiak új szerzeménye jelenleg a dél-koreai junior világbajnokságra készülő magyar válogatott tagja, így csak a világeseményt követően, augusztus elején csatlakozik az Előre NKSE keretéhez.

Fülöp Csaba, gazdasági vezető.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!